Upis 2023/24

Kako radimo


Učenje engleskog jezika koje će deca pamtiti zauvek


Iskustvo koje steknete kod nas u Magic Hill školi engleskog jezika je dinamično, zabavno i pamti se zauvek. Naša škola i rad u njoj je osmišljen tako da svi naši polaznici uživaju dok stiču nova znanja i da to rade na pre svega prirodan način, uz primenu velikog broja drugih aktivnosti a uz stalno korišćenje engleskog jezika.

Cinema classes (Filmski časovi)

Cinema classes (Filmski časovi)

Časovi gledanja filmova ili crtaća su osmišljeni za sve naše đake bilo kom uzrastu ili nivou znanja da pripadaju. Imitirajući bioskopsku atmosferu, uz neizbežne kokice i lazy bag-ove, uživamo u filmovima koji su pažljivo prilagođeni uzrastu đaka. Deca u opuštenoj atmosferi prate dešavanja i radnju filma na engleskom jeziku, komentarišu sa teacher-ima i drugarima određene scene i fraze koje su čuli.

Pevamo soundtrack-ove iz filmova i na neprimetan a jako zabavan način naučimo jako puno novih fraza samog jezika a uz to učimo i o kulturi, drugarstvu, muzici i mnogo drugim temama koji film ili crtani obrađuje.

Storytelling classes (Pričam ti priču)

Čitanje priča na engleskom jeziku je još jedna aktivnost u kojoj svi uživamo. Ušuškani u toplinu prostora i glasa pripovedača upuštamo se u najrazličitije predele, avanture i neizvesnosti. Posle završenog čitanja zajedno komentarišemo priču, ilustrujemo je ili dramatizujemo.

Music classes (Muzički časovi)

Ne postoji osoba a ni dete koje ne voli muziku, pevanje i igranje. Zato je baš muzika odličan alat za učenje jezika. Pesme kao i muzički pravci su prilagođeni uzrastima dece. Pevamo najnovije hitove, pamtimo tekst, razumemo ga i sjajno se zabavljamo, i naravno opet bez muke i napora naučimo engleski jezik.

Arts and crafts classes (Kreativni časovi)

Arts and crafts classes (Kreativni časovi)

Ne znate da napravite meduzu od kartona koja igra, uskršnjeg zeku od plastične kašičice ili strašno čudovište od plastelina? A da li biste znali ako su vam instrukcije izrečene na engleskom jeziku? Naši malci i to umeju. Uz pomoć malo kartona, lepka, makaza ili plastelina stvaramo prava mala umetnička dela koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Sjajno se zabavimo i ponosimo radovima naših đaka.

Special occasion classes (Praznični časovi)

Special occasion classes (Praznični časovi)

Svi volimo i željno iščekujemo praznike, a kod nas u Magic Hillu ni jedan ne protekne ne obeleženo. Halloween, New Year, Valentine's Day, Easter, Mother's and Father's Day su praznici koje i te kako proslavljamo na mnoštvo različitih načina: maskenbalom, predstavama, pesmicama, ukrašavanjem učionica ili pripremanjem iznenađenja za mame i tate.

Explorer classes (Istraživački časovi)

Explorer classes (Istraživački časovi)

Učenje kroz izradu projekta deluje jako motivišuće na decu a ujedno im i pomaže da lakše zapamte jezik i vokabular koji su koristili tokom projekta. Koristeći engleski jezik i radeći u timovima deca stvaraju referate, video klipove, postere i još mnogo toga što oni žele kako bi obradili dogovorenu temu. Sam proces istraživanja i stvaranja nečeg vidljivog na stranom jeziku je jako važan za učenje a uz to se i svi zabavimo i saznamo mnogo toga novog.

Cooking classes (Kulinarski časovi)

Pop ups, voćne salate, tortice pa ko kaže da učenje jezika nije slatko. Na našim časovima kuvanja svi postanemo mali kuvari, učimo o sastojcima, procesu spremanja, pišemo recepte, sve to na engleskom jeziku a onda se i lepo zasladimo.

Shows for parents (Priredbe za roditelje)

Da, da aplauz jako volimo. Naše priredbe se dešavaju dva puta u toku školske godine na kraju zimskog semestra i na kraju same školske godine. Mame, tate, bake, deke, svi uživaju dok mi i naša deca sa ponosom koristimo naučeni engleski jezik i pokazujemo im kakvi smo glumci, pevači i plasači.

×

UPIS

062 89 59 093

063 88 55 238

hello@magichill.rs

Demo čas je besplatan.

© 2023 MagicHill - škola engleskog jezika za decu od 3 do 15 godina i odrasle