Upis 2023/24

O nama


Magic Hill - škola engleskog jezika


Magic Hill je škola engleskog jezika namenjena deci, uzrasta od 3 do 15 godina, mladima i odraslima. Dugogodišnje iskustvo u podučavanju engleskog jezika inspirisalo nas je da u februaru 2017. godine pokrenemo Magic Hill, školu engleskog jezika na Lekinom brdu koja ima jedinstven i efikasan pristup u podučavanju.

Omogućili smo rad u prijatnom, moderno opremljenom ambijentu, u malim grupama, gde će se svaki polaznik kao i profesor osećati udobno i provesti kvalitetno i kreativno vreme dok na zabavan način usvaja engleski jezik.

Rad sa odraslima

Predavači su isključivo diplomirani profesori engleskog jezika i književnosti, koji se konstantno usavršavaju, sa višegodišnjim iskustvom u nastavi, a pre svega jako ambiciozni, prijatni i pozitivni.

Posebnu pažnju smo posvetili kutku za naše najmlađje polaznike. Ono što je deci potrebno jeste stimulativno okruženje, obogaćeno sadržajima sa pravim balansom između aktivnosti vođenih od strane profesora i samog deteta, i upravo to ćete pronaći u Magic Hill-u. Želimo da se naši mali drugari osećaju sigurno, prijatno, voljeno i poštovano u prostoru u kome borave da bi spontano, kroz igru, pesmu i smeh usvojili nova znanja i veštine.

Časovi u našoj školi su dinamični, kreativni, zabavni, osmišljeni i prilagođeni svim uzrastima i nivoima znanja, bogati raznovrsnim sadržajem kako bi svi naši polaznici sa lakoćom i pre svega na prirodan način usvajali engleski jezik i njegove pojmove.

×

UPIS

062 89 59 093

063 88 55 238

hello@magichill.rs

Demo čas je besplatan.

© 2023 MagicHill - škola engleskog jezika za decu od 3 do 15 godina i odrasle